De unde pot cumpara un carucior sau accesoriu Maclaren?

Poti cumpara un carucior Maclaren online sau din Showroom Maclaren - Splaiul Unirii Nr. 49, sector 5, Bucuresti.

ErFi Kids este Service Autorizat pentru Romania pentru carucioarele Maclaren.

Cum pot cumpara un Carucior de Designer?

Carucioarele editie limitata fac parte din gama carucioarelor de designer de la Maclaren. Consultati categoria Carucioare Designer pentru editiile limitate: BMW, Orla Kiely, Denim, Candy Bar, Railroad Stripes.

Cu ce scaune auto sunt compatibile carucioarele Maclaren?

In prezent nu exista scaune auto compatibile cu carucioarele Maclaren, indiferent de model.

Cum spal un carucior Maclaren?

Curatati sasiul cu o carpa inmuiata intr-un detergent neutru, clatiti apoi cu carpa inmuiata in apa si lasati sa se usuce. Nu folositi solutii abrazive. Daca sasiul a fost expus la actiunea apei sarate, va recomandam sa-l clatiti imediat cu apa dulce si sa-l lasati sa se usuce bine. Capotina se spala cu o carpa inmuiata in detergent neutru. Husele caruciorului se spala manual. Maclaren nu recomanda spalarea la masina a huselor. Lasati husele sa se usuce bine inainte de a le reatasa de scaunul caruciorului. Nu pliati caruciorul daca husele sunt umede pentru a evita mucegairea materialului.

Unde gasesc Manualul de Instructiuni in cazul in care l-am pierdut?

Accesati sectiunea: https://www.carucioare-maclaren.ro/manuale-de-utilizare.

Cum pliez/ depliez un carucior Maclaren?

Toate carucioarele Maclaren au fost create pentru a fi pliate sau depilate in 5 secunde. Accesati prezentarile video pentru a urmari modul corect de pliere/ depliere.

Cum aleg un carucior Maclaren?

Consultati oferta complete de carucoare Maclaren si alegeti varianta care vi se potriveste: carucior recomandat de la nastere/ carucior recomandat de la 6 luni/ carucior pentru gemeni.

Pana la ce varsta a copilului pot folosi un carucior Maclaren?

Carucioarele Maclaren au fost create si testate pentru a suporta o greutate maxima de 20 de kg (conform normelor din Australia) si 15 kg conform normelor din Europa si SUA.

Sunt inalt. Oare caruciorul Maclaren e o alegere potrivita pentru un parinte inalt?

Toate carucioarele Maclaren au fost create pentru a asigura o pozitie comfortabila pentru parintii mai inalti. Inaltimea de ajustare a manerelor variaza de la 102 cm la 107 cm. Modelele techno XT si Techno XLR au manere ajustabile pe inaltime astfel: modelul Techno XT are manere ajustabile de la 107 la 110 cm, iar modelul Techno XLR de la 110 la 112.5 cm.

Ce inseamna UPF 50+?

UPF (Ultraviolet Protection Factor) inseamna Factor de Protectie la Ultraviolete si este o unitate standard de masurare pentru expunerea la soare. Daca pentru creme si lotiuni se foloseste termenul SPF, pentru material textile se foloseste UPF. Un avantaj major este ca materialul textil din care este realizata capotina carucioarelor Maclaren protejeaza atat impotriva razelor UVA cat si UVB. UPF +50 insemna ca doar 1/50 din razele solare (adica mai putin de 2%) trec prin acest material textil. UPF +50 este gradul cel mai ridicat de protectie pe care il poate asigura un material textil, iar capotinele, umbrelele si parasolarele Maclaren asigura acest nivel maxim de protectie.

Ce carucioare Maclaren sunt compatibile cu landoul Maclaren?

Landoul soft este compatibil numai cu modelul Maclaren Techno XLR.

Landoul Maclaren trebuie folosit numai pentru carucioarele Techno XLR fabricate dupa anul 2012.