Garantia Maclaren Sovereign Lifetime Warranty™ a fost creata pentru ca noi, cei de Maclaren, ne-am propus sa va oferim carucioare sigure si durabile. Durabil, rezistent si incorporand cele mai inalte standarde de siguranta si calitate, fiecare carucior Maclaren este garantat pe viata!

Garantia Sovereign Lifetime WarrantyTM este unica in industria produselor pentru copii si depaseste standardele de garantie existente pe toate pietele din lume, oferind clientilor Maclaren garantie pe viata pentru eventualele defecte de fabricatie.

Maclaren este singurul brand din aceasta industrie capabil sa ofere o retea globala de centre de service care acopera problemele de garantie ale produselor. Aceasta resursa in premiera are rolul de a ajuta parintii de pretutindeni si de a-i scapa de grija pentru garantia produselor Maclaren.

 

Caracteristici importante

Standardul Global de Siguranta Maclaren

Toate carucioarele Maclaren intrunesc si depasesc standardele de siguranta internationale combinate. Aceste standarde au fost incorporate in designul fiecarui carucior, facand din Maclaren un lider al industriei de profil privind siguranta carucioarelor sale, fiind singura marca ce ofera aceleasi standarde de siguranta tuturor parintilor de pe glob.

Eligibilitatea

Toate carucioarele Maclaren sunt acoperite de garantia Sovereign Lifetime Warranty™

Garantia pe Viata

"Garantia pe Viata" este definita ca perioada de folosire a caruciorului de catre cumparatorul initial (sau primul utilizator daca acest carucior a fost primit cadou) conform cu cerintele de intretinere a caruciorului. Garantia pe Viata nu este valabila in cazul in care caruciorul este dat unui alt utilizator sau daca a fost cumparat second-hand.

O retea globala de Centre de Service Autorizate

Centrele noastre de service autorizate se vor ocupa de reparatia si intretinerea caruciorului dvs. Maclaren oriunde v-ati afla. Detalii privvitoare la Centrul de Service Autorizat Maclaren Romania si despre centre din alte tari gasiti accesand urmatorul Link: Authorised Service Centres sau daca ne trimiteti email pe office@erfikids.ro

Ce anume acopera Garantia pe Viata

Aceasta garantie acopera orice defect de fabricatie pentru carucioarele care sunt folosite in conditii normale, conforme cu Manualul de Utlizare. In cazul unui defect de fabricatie, ne rezervam dreptul de a face reparatia gratuita a caruciorului sau de a furniza in mod gratuit piesa ce trebuie inlocuita.

Ce anume nu este acoperit de Garantia pe Viata

Aceasta garantie nu acopera defectarea caruciorului in cazul folosirii necorespunzatoare, in caz de neglijenta sau de accident. Orice reparatie necesara intr-una din aceste circumstante va fi efectuata la Centrul de Service Autorizat din Romania (sau din alta tara –in cazul in care calatoriti) pe cheltuiala utilizatorului.

Cum beneficiati de Garantia pe Viata

Inregistrat-va caruciorul in termen de 60 de zile de la achizitionarea lui. Garantia Sovereign Lifetime WarrantyTM este rezervata doar pentru posesorii de carucioare Maclaren prin inregistrarea datelor de contact, a dovezii de achizitie de la un distribuitor autorizat Maclaren si a numarului unic de identificare a (VIN #).

Link de inregistrare pentru Garantia Sovereign Lifetime WarrantyTM

Revizia Anuala

Pentru ca Garantia pe Viata sa isi mentina valabilitatea, va rugam sa efectuati anual revizia caruciorului dvs. la Centrul de Service Autorizat Maclaren.

La fel ca si in cazul reviziei pentru masina, pentru a avea un carucior sigur e nevoie sa il ingrijiti corect, sa fie inspectat, mentinut si reparat corespunzator.

Inainte de a sosi pentru Revizia Anuala a caruciorului, faceti-va o programare telefonica la 0771799314 sau prin email la: office@erfikids.ro.